Even voorstellen

Wij, René en Sandra , zijn de mensen achter Woolly's..

Als eigenaar van een hondenschool verkocht Ik, René, schapenvachten aan mijn cursisten voor hun hond. Honden vinden het namelijk heerlijk om op een schapenvacht te liggen. In tegenstelling tot synthetische hondenkussens gaat een vacht niet broeien en naar hond ruiken. Door de positieve reacties van de baasjes en hun hond kwam het idee om ook zo nu en dan met de vachten op markten te gaan staan.

Sandra is interieur adviseur en binnen haar werk kwam de decoratieve waarde van vachten steeds meer aan de orde.
In 2015 verkocht ik mijn hondenschool om bij Sandra in Wijnjewoude (Friesland) te gaan wonen en besloten we om met de vachten verder te gaan. Woolly's vachten & zo was een feit.

Doordat wij al onze producten zelf selecteren, bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit.

Het avontuur begint.
In maart 2016 vertrokken we naar Polen voor onze eerste inkoopreis. Tijdens deze reis hebben we kennis mogen maken met dit prachtige land en de hartelijkheid van de mensen.
We kwamen in contact met eigenaren van een kleine looierij en kregen een uitgebreide rondleiding en uitleg over het looiproces. Een ambachtelijk en zeer intensief werk. De kwaliteit van de vachten die dit familiebedrijf levert is zeer hoog. We gaan geregeld bij hen langs om onze vachten uit te zoeken.
Tijdens onze reizen zijn wij ook altijd op zoek naar andere mooie producten van wol/vacht. Dit kan op verschillende plekken zijn als bijvoorbeeld ateliers, maar soms vind je ook unieke dingen gewoon op straat.